Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 44
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
DALL’ANALISI IMPORTANCE-PERFORMANCE ALLA TEORIA THREE-FACTOR NELLA RICERCA SUL TURISMO – PARTE SECONDA 1-gen-2020 Preziosi, Michele; Acampora, Alessia; Merli, Roberto
I SISTEMI DI GESTIONE AMBIENTALE NELL’INDUSTRIA ALBERGHIERA: UNA REVISIONE SINTETICA DELLA LETTERATURA 1-gen-2020 Acampora, Alessia; Merli, Roberto; Lucchetti, Maria Claudia
LA SOSTENIBILITÀ NEL COMPARTO TURISTICO: IL CASO “PARCO NAZIONALE DELLE CINQUE TERRE” 1-gen-2020 Martucci, Olimpia; Arcese, Gabriella; Acampora, Alessia; Montauti, Chiari
DALL’ANALISI IMPORTANCE-PERFORMANCE ALLA TEORIA THREE-FACTOR NELLA RICERCA SUL TURISMO – PARTE PRIMA 1-gen-2020 Preziosi, Michele; Acampora, Alessia; Merli, Roberto
The Development of Smart Tourism Destinations Through the Integration of ICT Innovations in SMEs of the Commercial Sector: Practical Experience From Central Italy 1-gen-2020 Martucci, Olimpia; Acampora, Alessia; Arcese, Gabriella; Poponi, Stefano
Recycled Fibers in Reinforced Concrete: a systematic literature review 1-gen-2020 Merli, Roberto; Preziosi, Michele; Acampora, Alessia; Lucchetti, Maria Claudia; Petrucci, Elisabetta
Sustainable practices in the hotel industry 1-gen-2021 Acampora, Alessia; Merli, Roberto; Lucchetti, Maria Claudia
The Integration of Circular Economy in the Tourism Industry: A Framework for the Implementation of Circular Hotels 1-gen-2021 Sgambati, Martina; Acampora, Alessia; Martucci, Olimpia; Lucchetti, Maria Claudia
Eco-Label Certification, Hotel Performance, and Customer Satisfaction: Analysis of a Case Study and Future Developments 1-gen-2021 Preziosi, M.; Acampora, A.; Merli, R.; Lucchetti, M. C.
Circular Economy in the Event Sector: A Framework for Circular Festivals 1-gen-2021 Acampora, Alessia; Ravieli, Ilaria; Arcese, Gabriella; Martucci, Olimpia
“Please Reuse Your Towels” - Guest Insights of Green Practices in the Hotel Industry 1-gen-2021 Acampora, Alessia; Preziosi, Michele; Merli, Roberto
Carbon Neutrality in the Agri-food Sector: Challenges and Opportunities in a Dynamic Setting 1-gen-2021 Acampora, Alessia; Ruini, Luca; Pratesi, Carlo Alberto; Lucchetti, Maria Claudia
Closing the Loop in the Agri-food: A review of best practices of waste management in the wine sector 1-gen-2022 Abbati, Giulia; Acampora, Alessia; Lucchetti, Maria Claudia; Martucci, Olimpia
The theoretical development and research methodology in green hotels research: A systematic literature review 1-gen-2022 Acampora, Alessia; Lucchetti, Maria Claudia; Merli, Roberto; Ali, Faizan
Delighting Hotel Guests with Sustainability: Revamping Importance-Performance Analysis in the Light of the Three-Factor Theory of Customer Satisfaction 1-gen-2022 Preziosi, Michele; Acampora, Alessia; Lucchetti, Maria Claudia; Merli, Roberto
The Role of Hotel Environmental Communication and Guests’ Environmental Concern in Determining Guests’ Behavioral Intentions 1-gen-2022 Acampora, Alessia; Preziosi, Michele; Lucchetti, Maria Claudia; Merli, Roberto
Business models per la sostenibilità 1-gen-2023 Acampora, Alessia
Economia Circolare: la sfida del packaging 1-gen-2023 Acampora, Alessia; Pratesi, Carlo Alberto
Il sistema dell’economia circolare 1-gen-2023 Acampora, Alessia; Martucci, Olimpia
Circular Bioeconomy: An analysis of operational principles and limits 1-gen-2023 Abbati, Giulia; Acampora, Alessia; Lucchetti, Maria Claudia; Martucci, Olimpia
Mostrati risultati da 21 a 40 di 44
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile