Basciani, A. (2023). Asnje dritë në fund të tunelit të giatë? Marrëdhëniet kulturore mes Italisë dhe Shqipërisë pas Luftës së Dytë Botërore.. In Paolo Rago (a cura di), Vitet e uljes së tensionit. Marrëdhëniet italiano-shqiptare në fazën kulmore të luftës së ftohtë (pp. 135-197). Tirana : Botimet Toena.

Asnje dritë në fund të tunelit të giatë? Marrëdhëniet kulturore mes Italisë dhe Shqipërisë pas Luftës së Dytë Botërore.

alberto basciani
2023-01-01

2023
9789928376534
Basciani, A. (2023). Asnje dritë në fund të tunelit të giatë? Marrëdhëniet kulturore mes Italisë dhe Shqipërisë pas Luftës së Dytë Botërore.. In Paolo Rago (a cura di), Vitet e uljes së tensionit. Marrëdhëniet italiano-shqiptare në fazën kulmore të luftës së ftohtë (pp. 135-197). Tirana : Botimet Toena.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11590/460096
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact