GALLO, VALENTINA

GALLO, VALENTINA  

Dipartimento di Scienze  

Mostra records
Risultati 1 - 12 di 12 (tempo di esecuzione: 0.02 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Antiviral properties of whey proteins and their activity against SARS-CoV-2 infection 1-gen-2022 Gallo, Valentina; Arienzo, Alyexandra; Giansanti, Francesco; Antonini, Giovanni
Applicazioni in campo del metodo Micro Biological Survey per la sicurezza microbiologica di fonti d'acqua nei Paesi in Via di Sviluppo 1-gen-2019 Arienzo, A.; Losito, F.; Stalio, O.; Murgia, L.; Gallo, V.; Gionfriddo, M.; Nicolosi, B.; De Gara, L.; Somma, D.; Zuppi, P.; Rossi, E; Sobze, M. S.; Wadoum, R. G.; Colizzi, V.; Traversetti, L.; Scalici, M.; Antonini, G.
Attività antivirale delle proteine del siero di latte 1-gen-2021 Gallo, Valentina; Giansanti, Francesco; Antonini, Giovanni
Gal-3BP in Viral Infections: An Emerging Role in Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 1-gen-2022 Gallo, V; Arienzo, A; Iacobelli, S; Iacobelli, V; Antonini, G
Galectin-3 binding protein stimulated IL-6 expression is impeded by antibody intervention in SARS-CoV-2 susceptible cell lines 1-gen-2022 Mendes-Frias, Ana; Gallo, Valentina; Iacobelli, Valentina; Gentile, Roberta; Antonini, Giovanni; Silvestre, Ricardo; Iacobelli, Stefano
HIV-1 Nef Transfer and Intracellular Signalling in Uninfected Cells. (part 1, Chapter 3) 1-gen-2011 Percario, ZULEMA ANTONIA; Mangino, Giorgio; Gallo, Valentina; MARIA VINCENZA, Chiantore; Gianna, Fiorucci; Giovanna, Romeo; Affabris, Elisabetta
Increased Gal‑3BP plasma levels in hospitalized patients infected with SARS‑CoV‑2 1-gen-2022 Gallo, Valentina; Teams, Iserc; Gentile, Roberta; Antonini, Giovanni; Iacobelli, Stefano
Introduction to the Special Issue: Microbiological Safety and Quality of Foods 1-gen-2022 Arienzo, Alyexandra; Gallo, Valentina; Fanali, Chiara; Antonini, Giovanni
Microbiological Quality of Ready-to-Eat Leafy Green Salads during Shelf-Life and Home-Refrigeration 1-gen-2020 Arienzo, Alyexandra; Murgia, Lorenza; Fraudentali, Ilaria; Gallo, Valentina; Angelini, Riccardo; Antonini, Giovanni
Microbiological Risk Assessment of Ready-to-Eat Leafy Green Salads via a Novel Electrochemical Sensor 1-gen-2022 Grasso, Simone; Vittoria Di Loreto, Maria; Arienzo, Alyexandra; Gallo, Valentina; Sabatini, Anna; Zompanti, Alessandro; Pennazza, Giorgio; De Gara, Laura; Antonini, Giovanni; 1, Marco Santonico
Surface-enhanced Raman scattering (SERS)–based immunosystem for ultrasensitive detection of the 90K biomarker 1-gen-2020 Gallo, Valentina; Lai, Antonia; Pasquo, Alessandra; Almaviva, Salvatore; Iacobelli, Stefano; Persichetti, Luca; Capellini, Giovanni; Antonini, Giovanni
Toxicity of Usnic Acid: A Narrative Review 1-gen-2022 Croce, Nicoletta; Pitaro, Michele; Gallo, Valentina; Antonini, Giovanni