ACAMPORA, ALESSIA

ACAMPORA, ALESSIA  

Dipartimento di Economia Aziendale  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 44 (tempo di esecuzione: 0.036 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Analisi dei questionari di indagine sull’eco-innovazione nelle imprese 1-gen-2020 Cappellaro, Francesca; Ceglia, Antonio; Merlone, Erika; Lomellini, Paolo; Giannoccaro, Ilaria; Acampora, Alessia; Paiano, Annarita; Creanza, Giuseppe; Bianchini, Augusto; Rossi, Jessica; Gatto, Barbara; Gil Lopez, Natalia; Barberio, Grazia; Cappellaro, Francesca; De Carolis, Roberta
Business models per la sostenibilità 1-gen-2023 Acampora, Alessia
Carbon Neutrality in the Agri-food Sector: Challenges and Opportunities in a Dynamic Setting 1-gen-2021 Acampora, Alessia; Ruini, Luca; Pratesi, Carlo Alberto; Lucchetti, Maria Claudia
Circular Bioeconomy: An analysis of operational principles and limits 1-gen-2023 Abbati, Giulia; Acampora, Alessia; Lucchetti, Maria Claudia; Martucci, Olimpia
Circular Economy in the Event Sector: A Framework for Circular Festivals 1-gen-2021 Acampora, Alessia; Ravieli, Ilaria; Arcese, Gabriella; Martucci, Olimpia
Closing the Loop in the Agri-food: A review of best practices of waste management in the wine sector 1-gen-2022 Abbati, Giulia; Acampora, Alessia; Lucchetti, Maria Claudia; Martucci, Olimpia
DALL’ANALISI IMPORTANCE-PERFORMANCE ALLA TEORIA THREE-FACTOR NELLA RICERCA SUL TURISMO – PARTE PRIMA 1-gen-2020 Preziosi, Michele; Acampora, Alessia; Merli, Roberto
DALL’ANALISI IMPORTANCE-PERFORMANCE ALLA TEORIA THREE-FACTOR NELLA RICERCA SUL TURISMO – PARTE SECONDA 1-gen-2020 Preziosi, Michele; Acampora, Alessia; Merli, Roberto
Delighting Hotel Guests with Sustainability: Revamping Importance-Performance Analysis in the Light of the Three-Factor Theory of Customer Satisfaction 1-gen-2022 Preziosi, Michele; Acampora, Alessia; Lucchetti, Maria Claudia; Merli, Roberto
Eco-innovation and digitalization of agri-food companies towards the circular economy: A pilot project for the evaluation of the impacts and circularity indicators for the agri-food chain 1-gen-2023 Acampora, Alessia; Lucchetti, Maria Claudia
Eco-Label Certification, Hotel Performance, and Customer Satisfaction: Analysis of a Case Study and Future Developments 1-gen-2021 Preziosi, M.; Acampora, A.; Merli, R.; Lucchetti, M. C.
Economia Circolare: la sfida del packaging 1-gen-2023 Acampora, Alessia; Pratesi, Carlo Alberto
EMAS ED ECONOMIA CIRCOLARE: IL CASO STUDIO DEL SETTORE MANIFATTURIERO DEL METALLO 1-gen-2018 Curcuruto, Salvatore; D’Amico, M.; Merli, R.; Preziosi, M.; Acampora, A.; Sandonnini, G.
Environmental Management Systems in the Wine Industry: Identification of Best Practices toward a Circular Economy 1-gen-2017 Acampora, Alessia; Preziosi, Michele; Merli, Roberto; Lucchetti, Maria Claudia
ESG indicators and SME: towards a simplified framework for sustainability reporting 1-gen-2023 D'Angiò, Andrea; Acampora, Alessia; Merli, Roberto; Lucchetti, Maria Claudia
Etichettatura ecologica negli stabilimenti balneari: identificazione della dimensione ambientale del servizio e caratterizzazione delle percezioni dei clienti con l'Analisi Importance-Performance 1-gen-2018 Acampora, A.; Preziosi, M.; Merli, R.
Exploring the relationship between green hotel attributes, guest satisfaction and loyalty 1-gen-2017 Merli, Roberto; Preziosi, Michele; Acampora, Alessia
Framing the tourism industry into circular economy practices 1-gen-2020 Acampora, A.; Preziosi, M.; Merli, R.
From linear to circular tourism: the case study of an Italian Ecologically Equipped Productive Area 1-gen-2018 Acampora, Alessia; Daddi, Tiberio; Merli, Roberto; Preziosi, Michele
How do scholars approach the circular economy? A systematic literature review 1-gen-2018 Merli, Roberto; Preziosi, Michele; Acampora, Alessia